Sleduj nás

Andy Ruiz: Jak ji trefím, Wilder půjde k zemi. O tom nemůže být ani řeč

Andy Ruiz: Jak ji trefím, Wilder půjde k zemi. O tom nemůže být ani řeč
Zaslepený Wilder údajně neví, před jak velkou hrozbou stojí. Andy Ruiz mu plánuje dát ochutnat jeho vlastní medicínu.

Celá historie těžké váhy nezná procentuálně úspěšnějšího knokautéra, než je alabamský přízrak Deontay Wilder. Pod jeho mocnou KO silou padli všichni soupeři kromě dvou. Tím prvním je Bermane Stiverne, tím druhým Tyson Fury.

Člověk s takovouto vizitkou pochopitelně budí napříč veřejností respekt, což Andy Ruiz samozřejmě chápe, ale zároveň upozorňuje, že by se mělo počítat i s jeho ničivou silou.


„V tomhle zápase si opravdu hodně věřím, protože mi Wilder skvěle sedí do stylu. Je to puncher jako já a bude vyhledávat nebezpečí, rád půjde do nějaké přestřelky, kde ovšem budu mít tu výhodu, že jsem rychlejší a hbitější,“ pronesl mexický „Destroyer“ pro server boxingscene.

„Obecně platívá, že je obtížné pro urostlého boxera bojovat se vzrůstově menším typem soupeře, jako jsem například já. Mohu totiž rychleji zkracovat vzdálenost a kombinovat smrtící údery. A věřte mi, že jak ji trefím, tak Wilder půjde k zemi. O tom nemohou být ani žádné pochyby,“ cítí.


Na bitvu mezi Wilderem a Ruizem se tedy dle WBC máme připravit. Zatím sice netušíme datum, ale předpokládá se, že k tomu dojde nejpozději v dubnu. Tento souboj zároveň určí nového titulového vyzývatele.


Další články