Sleduj nás

Anthony Joshua má domluvený zápas? Britská media informují o tomto soupeři

Anthony Joshua má domluvený zápas? Britská media informují o tomto soupeři
První zápas ke svému comebacku má Anthony Joshua, zdá se, domluvený. Soupeřem mu bude doposud neporažený borec.

Promotér Eddie Hearn avizoval, že do prvního souboje Anthonymu dohodí papírově slabšího, leč stále atraktivního soupeře. Své slovo dodržel a dle mnoha předních britských medií je hotovo.

Sky Sports reportuje, že se Anthony Joshua v dubnu střetne s doposud neporaženým australským boxerem Demseym McKeanem. Ten má na kontě 22 výher, přičemž 14 z nich bylo před limitem.


McKeanovi náleží desátá příčka v žebříčku federace WBO a na 11. v žebříčku IBF. Duel s Joshuou je pro něj velkou příležitostí, jak se nejen vyhoupnout vzhůru a dát o sobě vědět, ale navíc se i dostat k bojům o pásy.

AJ se naopak pokusí vzchopit ze dvou bodových porážek, které mu uštědřil ukrajinský šampion Oleksandr Usyk. Ten nyní dostane příležitost zabojovat o všechny tituly proti Tysonovi Furymu. Není však vyloučeno, že se Joshua v případě zdaru do této titulové konverzace ještě nezařadí.


Co podle britských medií zbývá dořešit, to je místo konání. Oba boxeři si pochopitelně přejí působit před domácím publikem. Ve výsledku ovšem bývá zvykem, že AJ právo na domácí prostředí vyhraje.


Další články