Basketbalista „vypnul“ na tréninku spoluhráče a youtuber Jake Paul mu obratem nabídl 10 milionů dolarů za zápas

Basketbalista „vypnul“ na tréninku spoluhráče a youtuber Jake Paul mu obratem nabídl 10 milionů dolarů za zápas Jake Paul neustále překvapuje, boxovat umí lépe, než by si spousta lidí přála | zdroj: Profimedia

Video se zachyceným incidentem z tréninku NBA týmu se stalo virálním na sociálních sítích a kontroverzní Jake Paul si nenechal ujít příležitost vytěžit z toho nějakou popularitu taky pro sebe.

Včera proběhly v amerických sportovních médiích dost ošklivé záběry z tréninku basketbalového týmu Golden State Warriors, na nichž se v „hlavní“ roli objevil Draymond Green, jeden z nejlepších defenzivních hráčů NBA. Ten krom sportovního talentu disponuje taky dost výbušnou povahou, což předvedl právě při včerejším incidentu.

V průběhu tréninku se Green dostal do slovního sporu se svým spoluhráčem Jordanem Poolem, který v mžiku přerostl do fyzické potyčky. Při ní Poole prudce odstrčil Greena oběma rukama od sebe, což je v basketbalu k vidění poměrně běžně. Jenže horkokrevný Draymond kontroval něčím, co je k vidění spíše v jiných sportech. Svého týmového kolegu totiž trefil divokým pravým direktem přímo na bradu a pravděpodobně ho ukázkově „vypnul“.

Video začalo okamžitě kolovat po sociálních sítích a velký ohlas vzbudilo samozřejmě také v kruzích bojových sportů. S asi nejpozoruhodnější nabídkou přišel bývalý youtuber a současný boxer/promotér Jake Paul. „Draymonde, dám ti 10 milionů dolarů za zápas v boxu v budoucí nejhodnotnější organizaci. Koho chceš?“ napsal na svůj twitterový účet.

Následoval návrh na zápas s dalším basketbalistou, Deronem Williamsem, který už jeden exhibiční boxerský duel absolvoval. Jestli je někdo schopný zorganizovat něco takového, tak je to bezesporu kontroverzní Jake Paul. A impulzivní Draymond Green by podobnou nabídku rozhodně přijmout mohl, pokud ji tedy Paul myslí vážně.

S daleko rozumnější reakcí ale přišel například zápasník a současný šampion ONE Championship Demetrious Johnson. Ten v odpovědi na tweet s inkriminovaným incidentem napsal: „Měli by se stydět, dospělý chlap se takhle pere, tss!“.

Rána, která poslala Poola k zemi, byla navíc klasickým podrazáckým útokem. Jordan, jenž je skoro o deset let mladší než Green, evidentně přicházející úder vůbec nečekal, jako ostatně vůbec nikdo. Celé video tak ukazuje spíše obraz lidských kvalit Draymonda Greena, ale ne těch boxerských.

Sám Jake Paul by teď měl mít úplně jiné starosti, už za tři týdny jej čeká další boxerský zápas. A mělo by jít o jeho zatím nejtěžší zkoušku, neboť jej v ringu bude čekat legenda MMA a velmi dobrý boxer Anderson Silva.

Zdroje:  mmafighting.com , Twitter

Nejnovější články