Bojovníci reagují na boxerský duel Paul versus Silva

Bojovníci reagují na boxerský duel Paul versus Silva Paul poslal Silvu v posledním kole do počítání | zdroj: Profimedia

Stalo se to, čemu mnozí nevěřili a jiní se toho obávali. Jake Paul porazil v boxerském klání jednoho z nejlepších MMA bojovníků všech dob. Co na to bojovníci?

"Pokud někdo říká, že se u tohohle zápasu nebaví, tak sám sobě lže," napsal celkem trefně UFC bojovník a komentátor Michael Chiesa.

"Dobrý zápas od obou bojovníků. Jake porazil legendu MMA. Mám chuť tam taky bojovat," zasnil se Jimi Manuwa, který v roce 2019 sice pověsil rukavice na hřebík, ale o návratu do boje zřejmě stále přemýšlí.

"Tohle byl Jakeův nejlepší výkon a jeho kondice se zdála být mnohem lepší než v posledním zápase s Woodleym. Dobrá práce," gratuloval neporažený boxerský fenomén Ryan Garcia.

"Boxerský zápas roku bude MMA chlápek versus Youtuber," napsal možná trochu s nadsázkou Jake Shields. V podobném duchu si přisadil i Derek Brunson: "Vy všichni boxeři se radši dejte do práce, chystáte se nechat Jakea Paula, aby se stal boxerem roku!"

"Anderson je pořád ten nejlepší bojovník v historii, na 47 let vypadal dobře," polichotil poraženému Silvovi Terrance McKinney, mladý knockoutér z UFC.

"Jsem smutný, že prohrál, ale jsem rád, že nedostal KO," napsal Adrian Yanez, který nastupuje v bantamové váze UFC a aktuálně jeden na vlně 9 výher v řadě, přičemž za posledních 5 zápasů vždy dostal bonus 50 tisíc dolarů.

"Jake Paul "porazil" Andersona Silvu 78-73. Nevěřím, že si ty výhry kupuje, ale měl jsem Silvu výrazně ve vedení," poznamenal MMA bojovník Sam Alvey, který je držitelem nejdelší nevítězné série v rámci UFC čítající neuvěřitelných 9 zápasů.

"Úžasný zápas, musím vzdát hold oběma bojovníkům. Silva ukázal zkušenosti, Paul vývoj a srdce. Silva je opravdu úžasný chlap, síla a mládí to ale vyhrály Paulovi a zaslouží si uznání za to, že se učí. Skvělý zápas," rozepsal se renomovaný boxerský trenér Teddy Atlas, druhým dechem ale krotil vítězovo sebevědomí, elitního boxera Canela podle něj nemá šanci porazit. 

Ozvali se ale také pochybné existence. "KSI (rapper) by Jakea knockoutoval!" napsal třeba britský hudebník Swarmz, který nedávno schytal výprask právě od zmíněného KSI. A prohrál i tentokrát, vsadil se totiž, že pokud Paul zvítězí, proběhne svou ulici nahý.

Jízlivý koment si neodpustil ani nechvalně známý Dillon Danis, který se proslavil jako jiu-jitsu trenér Conora McGregora. "Jake Paul právě svedl válku s dědou. Odpad pro děti," napsal.

A soutěž o nejvtipnější komentář by pravděpodobně vyhrál bojovník Derek Brunson, který napsal: "Dana White teď někde rozbíjí svou 300palcovou televizi." Není totiž žádným tajemstvím, že šéf UFC nemůže Paula vystát a jeho radost nad legendárním Silvou mu určitě radost neudělala.

Zdroje:  Twitter

Nejnovější články