Sleduj nás

Další zápas bojuju zadarmo, trvá na svém Fury. A lidé také nesmí nic platit

Další zápas bojuju zadarmo, trvá na svém Fury. A lidé také nesmí nic platit
Pokud si fanoušci přejít vidět Tysona Furyho opět v ringu, musí se jeho zápas vysílat zdarma minimálně v Anglii.

„Pro fanoušky cokoliv!“ Tímto heslem se řídí Gypsy King, jenž už několik měsíců tvrdí, že nepotřebuje boxovat, aby měl peníze. „Tento sport se přeci dělá pro lidi. Pokud jim mám dát kousek sebe, ať je to za mých podmínek!“ žádá si.

Tyson původně indikoval, že je připravený čelit hlavně Antonymu Joshuovi. Nově však avizuje, že by klidně vzal fight i s Oleksandrem Usykem. Požadavky pro pořadatele se ale nemění.


„Joshua ani Usyk nejsou soupeři, na které bych se musel nějak zvláště připravovat. Ať mi tedy aspoň čelí za mých podmínek. Pokud chcete, aby se legendární Achilles vrátil zpět, nechť je vstup na můj zápas zdarma. A nechť jej televizní stanice v Anglii vysílají zdarma,“ trvá na svém.

tyson fury strach ucast

Tyson Fury je kapacita


Obětoval by kvůli tomu i svůj plat. „Komu to vadí, ať to zrealizuje z mé výplaty. Nemám problém bojovat zadarmo, o peníze mi nejde. Ukážu vám, jak válčí Achilles, jen když to bude pro lidi,“ sdělil Tyson webu talkSPORT.


Vzhledem k tomu, jaký v sobě Fury zažehl oheň, se dá očekávat, že se promotéři na nějakých podmínkách jeho návratu domluví. A kdo ví, třeba se skutečně dočkáme i nějakého překvapení, které bude zvýhodňovat všechny diváky.


Další články