Sleduj nás

Deontay Wilder představil plán, jak získat všechny mistrovské pásy

Deontay Wilder představil plán, jak získat všechny mistrovské pásy
Deontay Wilder po dvou porážkách s Tysonem Furym rozhodně nesnížil své ambice. Ba naopak, je ještě hladovější.

Dlouhých pět let vládl těžké váze WBC, než ho z trůnu sesadil mocný Gypsy King. Během této doby sice vedl konverzace ohledně sjednocujícího duelu s Anthonym Joshuou, ale nikdy k tomu neudělal ten potřebný krok.

Po drsném pádu na zem je ovšem Bronzový Bomber ještě hladovější. Nyní mu už jenom jeden pás stačit nebude. Až se vrátí, bude chtít do své moci jak titul federace WBC, tak i WBA, WBO a IBF. Ty jsou momentálně v držení Oleksandra Usyka.

Wilder: Chci pouze ty nejlepší!


„Říká se, že jsou v těžké váze aktuálně čtyři světoví borci. Já, Fury, Joshua a Usyk. Nikdo jiný se našim dovednostem nedorovná. Mým cílem je tedy bojovat s těmi nejlepšími a získat všechny pásy. Na to se při svém návratu zaměřuji,“ prozradil Wilder.


Deontay Wilder vrazda

Promotér Frank Warren stihl pro talkSPORT odhalit, že na Bronzového Bombera bude v říjnu čekat eliminační duel proti Robertu Heleniusovi. Pokud zde vyhraje, stane se povinným vyzývatelem z řad WBC. A následně by mohl bojovat i o všechny pásy.


„Mluvil jsem s prezidentem WBC Sulaimanem. Řekl mi, že se mnou pořád počítá jako s jedničkou žebříčku. Teoreticky bych mohl mít i čtvrtý zápas proti Furymu, pokud by neodešel do důchodu,“ přiznával Wilder.

„Pokud však Fury odejde do důchodu, budu bojovat o uvolněný titul. Takový je náš záměr. Já vs. druhý nejvýše postavený muž v žebříčku o titul WBC. A potom budeme vyhlížet vítěze bitvy Joshua vs. Usyk o všechny pásy,“ zní Wilderův odvážný plán.

Mluví se o tom hezky, ale realizace asi nebude tak jednoduchá. Kdyby totiž byla, už bychom se podobného scénáře dočkali v minulosti. Je ovšem také nutné dodat, že Wildera nyní sžírá svědomí a hodlá dokázat, že na ten vrchol stále patří.


https://top-fight.cz/ufc/wilder-je-zpatky-a-tohle-je-jeho-souper-odhalil-promoter/

Další články