Sleduj nás

Deontay Wilder prozradil, proč on a Fury nikdy nebudou přátelé

Deontay Wilder prozradil, proč on a Fury nikdy nebudou přátelé
Deontay Wilder odmítá kdykoliv navázat s Tysonem Furym přátelské pouto. A vlastně nejen s ním.

Bronzový Bombardér se nedávno vrátil do plného tréninku, jehož záměrem bude znovuzískání formy, s níž se pokusí opět zabojovat o mistrovské pásy. Ať už se mu do cesty ovšem postaví kdokoliv, vzdá mu maximálně respekt, ale přátelství s ním neuzavře. Taková je totiž jeho mentalita.

Tohle není jen o Tysonovi Furym, tohle je mé uvažování obecně. My jsme boxeři, naším cílem je ničit soupeře, posílat je do bezvědomí. Když k někomu přilnete citově, sníží se tím váš zabijácký instinkt.  Proto ani s Furym, ale ani s žádným jiným potenciálním soupeřem se nehodlám přátelit,“ vysvětloval Wilder.


„Musíte si uvědomit, že tohle je drsný sport, ve kterém proti sobě soutěžíme. Pokud si někoho pustíte k tělu, tak proti němu pak podáte slabší výkon, až nadejde chvíle vašeho boje,“ řekl v Kasich & Klepper podcastu.

S Furym je to navíc velmi osobní. Zejména kvůli tomu, co předcházelo jejich druhému střetu.


„Byla tam spousta podvodů, ke kterým se už nechci ani vracet. Udělal jsem hodně potřebných změn, abych se jim v trilogii vyvaroval. Člověk, který nonstop podvádí, si nezaslouží váš respekt. Tak to prostě chodí v běžném životě, nejen v našem sportu,“ podotkl Wilder.

Další články