Sleduj nás

Dominantní Fury přejel Chisoru a pak křičel na Usyka: Nezmůžeš se na nic!

Dominantní Fury přejel Chisoru a pak křičel na Usyka: Nezmůžeš se na nic!
Tyson Fury v duelu s Chisorou ukázal svoji extra třídu a následně na nic nečekal a ihned svůj hněv přenesl na Usyka.

Deset kol naprostého bití. Chisora sice opět ukázal, že je borec, který se jen tak nedá ukončit, ale Furyho údery zkázy se na jeho tváři tak dlouho hromadily, až mu rozhodčí musel vystavit stopku.

Gypsy King tedy v proslulém svatostánku Tottenhamu vyhrál v pořadí již třiatřicátý profesionální fight kariéry a potřetí úspěšně obhájil svůj pás federace WBC.


https://twitter.com/trboxing/status/1599165532002865152?s=20&t=_SNqEhAfaLj1NOJasqRLWg

Protože Tyson nechce ztrácet čas, tak nelenil a využil toho, že se do Londýna dostavil i Oleksandr Usyk, který byl původně přítomen jako divák v hledišti. Pověstný britský obr vzal do ruky mikrofon a křičel: „Tak pojď, králíčku! Přijď za mnou do ringu!“ A Usyk jeho volání vyslyšel.


Sotva se ukrajinský šampion blížil k pódiu, Fury rozjížděl nový verbální útok. „Už jsem porazil jednoho Ukrajince – Wladimira Klitschka. Totéž čeká i tebe! Rozšířím ti tu díru, kterou máš vepředu mezi zuby!“ dával Tyson po vítězné euforii volný průchod svým emocím.

Usyk se však jeho řečem jenom smál, čímž si vysloužil další salvu. „Ty hnusná malá špíno. Teď se směj, ale já tě ukončím. Ukončím tě, ty malý sráči… Co se mnou jako budeš dělat? Nezmůžeš se na nic! Na nic! Teď se směj, ale v zápase se mnou budeš všem pro smích zase ty!“ vzkázal Fury svému (doufejme) nadcházejícímu soupeři.


Další články