Hlavní obsah

Dotaz na sexy prádlo rozvášnil boxerskou šampionku. Promluvila o tom, jak vydělává

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořádné překvapení připravila novinářům hvězdná australská boxerka Ebanie Bridgesová. Během rozhovoru po jedné z otázek na její oblečení, které nosí na vážení před zápasy, šokovala tím, že si prostě zvedla tričko a zeptala se, co přesně svou otázkou myslí. Bridgesová, která nedávno obhájila titul mistryně světa v bantamové váze IBF, chodí na vážení ve spodním prádle a vždy tím vzbudí pozornost médií i fanoušků.

Foto: Profimedia.cz

Hvězdná australská boxerka Ebanie Bridgesová (vlevo) si vyslechla od své soupeřky O'Connellové při vážení řadu urážek, v ringu jí pak blondýnka nařezala.

Článek

Reportér z Boxing King Media požádal bojovnici, které se přezdává Blonde Bomber, aby vysvětlila svůj sexy obleček na poslední akci. „Co tím myslíš, vysvětlit můj outfit na vážení?" ptala se sympatická blondýnka a zvedla tričko. „Je to sexy, ne?" opáčila s tím, že je lepší být hezká striptérka, než hloupá. „Víš, co tím myslím," dodala v narážce na svou poslední soupeřku O'Connellovou, která na Australanku kvůli odvážnému zvyku chodit na vážení ve spodním prádle útočila a nadávala jí.

V ringu to Australanka nandala soupeřce, zasypala ji tvrdými údery a v osmém kole rozhodčí zápas ukončil. Před zmíněnou bitvou Bridgesová rozjela svůj účet na platformě OnlyFans a slibovala fanouškům prostopášný obsah, který by nikde jinde nenašli. Stejnou cestou k výdělkům se vydala třeba i bývalá hvězda UFC Paige VanZantová, která si podle všeho vydělá více než 2 miliony dolarů ročně.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Blonde Bomber 💣🇦🇺 (@ebanie_bridges)

Mistryně světa už na začátku roku prozradila, že si vydělává také prodejem svých propocených ponožek, tréninkového vybavení a fotek nohou. „Fanoušci dokonce platí za to, aby je ponižovala a urážela," prozradila bojovnice. „Chtějí, abych je urazila a dají mi za to peníze. Klidně vydělám tisícovku za dvacet minut," chlubila se s úsměvem. Spoustu fanoušků si získala nejen odvážnými outfity, ale i odzbrojujícím smyslem pro humor, agresivním boxerským stylem.

Okouzlující Australanka získala světový titul IBF v bantamové váze. Do roku 2024 se chce stát šampionkou i v dalších boxerských organizacích.

Reklama

Související témata: