Sleduj nás

Fury skutečně může s Joshuou prohrát, přiznává Tysonův strýc

Fury skutečně může s Joshuou prohrát, přiznává Tysonův strýc
Papírové předpoklady jsou jedna věc, ale až si obě těžké váhy stoupnou do ringu, stát se může cokoliv.

S důrazným varováním, aby byl Tyson ve své další bitvě velmi obezřetný, přišel jeho strýc a bývalý trenér v jedné osobě Peter Fury. Ano, Anthony Joshua má sice na kontě tři prohry z posledních pěti zápasů, ale zato bude hladovější jak kdykoliv předtím.

„Podívejte se na to takhle. Tyson není žádný Usyk. Není malý a dostatečně mrštný, aby se mohl vyhýbat všem Joshuovým úderům. Tohle je stylově úplně odlišný fight,“ kladl Peter Fury na důrazu ve svém interview pro deník Mirror.


tyson fury zapas vstupenky zdarma Tyson Fury

„Joshua na to třeba nevypadá, ale je to dostatečně chytrý boxer a jeho údery mají sílu. Že své dovednosti nebyl schopný předvést proti Usykovi, to je zcela odlišný příběh. Usyk byl mnohem rychlejší, Tyson je ale přirozená těžká váha, kterou je snazší zasáhnout,“ popisuje své obavy.


„Upřímně ten zápas vidím 60/40 pro Tysona. Rozhodně to není tak, jak se všude píše, úplně jednoznačné. Joshua má své kvality, na které je třeba brát ohled. Pokud to neuděláte, tak prohrajete,“ dodal Fury.

https://top-fight.cz/box/duchod-proti-boxerum-uz-bojovat-nebudu-rika-mayweather-zabave-typu-mcgregor-je-ale-stale-otevreny/


Další články