Sleduj nás

Íránský Hulk v erupci vzteku. Takto se pustil do soupeře během staredownu

Íránský Hulk v erupci vzteku. Takto se pustil do soupeře během staredownu
Íránský Hulk opět běsnil! Ochranka měla co dělat, aby ho udržela. Pod náporem emocí chtěl zničit soupeře už na staredownu.

Sajad Gharibi slíbil svým fanouškům boxerský duel a ten se pomalu, zato však velmi jistě blíží.

Co se ho britský kulturista Martyn Ford bál, musel si najít jinou oběť. Takovou, která pohled do jeho očí konečně vydrží. Tímto člověkem, který již velmi brzy dostane výprask, se stal Kazach Djumanov Almat Bakhytovich.




 










Zobrazit příspěvek na Instagramu























 

Příspěvek sdílený (@qazaqtitan)







Podobně jako vpřípadě sFordem, i tomuto zápasu předcházel vzájemný staredown. Na něm si kazašský titán dovolil soupeře dotknout. Tím ale vypustil jeho vnitřní bestii.

Zdali má Gharibi nadlidskou sílu, jak o sobě tvrdí, to znovu vidět nebylo. Navíc ani není patrné, že měří 188 cm, jak je všude uváděno. Pravděpodobně to bude o něco méně. O show se nicméně snažil pěknou.



Íránský Hulk: Stanu se mistrem světa


Aby Gharibi ukázal, že se nikoho a ničeho nebojí, hodlá nám všem vytřít zrak tím, že se stane světovým šampionem. Nyní váží 140 kilo, které mu zaručují, že bude hbitý jako kočka a o svou nadpřirozenou sílu přitom stále nepřijde.

Už teď jsem národním hrdinou, ale nebudu mít klid, dokud se nestanu i světovým šampionem, informoval Hulk během živého přenosu na svém Instagramu.

Jsem rád, že se mi našel nový soupeř (Djumanov Almat Bakhytovich) a pevně doufám, že se mě nezalekne jako ten posera před ním (Martyn Ford). Tento zápas beru jako možnost k tomu, abych uvedl věci na pravou míru, potvrdil.

Bakhytovich Gharibi hulk

Osobní nenávist k Fordovi


Až Djumanova jasně a hladce porazím, vyzvu znova Forda. Chci, aby celý svět viděl, že se mě zalekl předtím a že se mě zalekne znova. Nechť celý svět vidí, jaký je srab a jak se ze mě posral. Až porazím Bakhytoviche, všichni to pochopí, burcuje Hulk, který se postupně přepíná do válečného módu.


Uvidíme, jaké možnosti se mi pak nabídnou. Už teď mám nad svými soupeři jistou silovou výhodu. Já byl obdarován shůry. Bylo mi souzeno, abych se stal národním hrdinou a perským Herkulem. Ten profesionální boxerský titul bude jen takovým stvrzením, že jsem celou dobu měl pravdu, dodal Gharibi, který se očividně cítí velmi motivován.

Další články