Jake Paul má další zářez, profiboxera knockoutoval v 1. kole tvrdým zvedákem

Jake Paul má další zářez, profiboxera knockoutoval v 1. kole tvrdým zvedákem Jake Paul vs. Andre August | zdroj: Profimedia

Tentokrát nebyly potřeba ani tři minuty a Jake Paul mohl slavit osmé vítězství mezi profesionály.

Po sérii zápasů s celebritami a vysloužilými zápasníky MMA Jake Paul uchopil svou bojovou kariéru z jiného konce a rozhodl se, že si začne budovat bilanci na profesionálních boxerech. Včera tak do ringu nastoupil proti Andrému Augustovi, který měl v tu chvíli skóre 10 výher, 1 porážka a 1 remíza. Který se letos v srpnu vrátil do akce po dlouhé pauze a zvítězil na body. 

Zápasu Paula s Augustem nepředcházelo žádné velké promo, jak tomu bývá u "youtubera" zvykem. Jeho soupeř ale vzkazoval, že toho sice moc nenamluví, ale o to víc toho předvede v ringu. Nakonec padl dřív, než stihl cokoliv ukázat.

Paul byl od začátku lepší a dařilo se mu bodovat na vzdálenost. Po dvou minutách a dvaceti vteřinách pak za přední direkt zamaskoval zvedák přímo na bradu a bylo z toho parádní KO.

"Celý týden jsem říkal, že to bude knockout v prvním kole. Představoval jsem si to. Tohle je síla vizualizace," prohlásil Jake po rychlém vítězství, jímž si vylepšil bilanci v profiboxu na 8-1. "Nevím, co jsem tím dnes dokázal. Je to jen další krok k tomu, abych se stal mistrem světa. Tihle chlapi se mnou nevydrží, nedokázal to ani dvě minuty a to boxuje celý život."

V příštím roce plánuje Paul zůstat aktivní a zápasit s boxerskými talenty. Nevylučuje ale ani další "money fighty", pokud se naskytne příležitost. "Teď se ale soustředím na to, abych se stal nejlepším na světě. Bude to jeden z nejlepších sportovních příběhů v dějinách. Začínat na Disney kanálu a stát se šampionem? Před třemi lety jsem ani nevěděl, jak dát direkt, nevěděl jsem, co je to zvedák. Pro mě je to neuvěřitelné, že můžu inspirovat lidi, aby si šli za svými sny. Je jedno, kde a jak pozdě začneš, můžeš za tím jít a dostat se na vrchol."

Zdroje:  DAZN

Nejnovější články