Sleduj nás

Je na čase přitvrdit, hlásí Andy Ruiz a vyzval Wildera

Je na čase přitvrdit, hlásí Andy Ruiz a vyzval Wildera
Bývalý světový šampion Andy Ruiz Jr. si opět říká o slovo. Poté, co porazil Luise Ortize, si řekl o nejúspěšnějšího knokautéra v historii těžké váhy.

Lidé na něj možná už pomalu zapomínají, proto dělá mexický „Destroyer“ vše, aby se jim opět připomenul.

Po prohrané klíčové odvetě s Anthonym Joshuou z prosince roku 2019 začal Andy s fyzickou proměnou, jejímž cílem bylo shodit přebytečný tuk a zformovat ho do svalů. To se mu celkem i podařilo a ve své bojové formě to promítl proti Chrisi Arreolovi a následně Luisi Ortizovi.


Jen s těmito skalpy se bývalý šampion smířit nehodlá. Cítí, že se dostává do optimální formy, kterou by rád využil v tom nejnáročnějším zápase, který se aktuálně nabízí. Proti „Bronzovému Bombardérovi“.

„Rád bych zůstal aktivní a přijímal ty největší výzvy,“ ohlásil Ruiz. „Už nechci boxovat jen jednou do roka, chci boxovat aspoň třikrát nebo čtyřikrát. Strašně hladovím po titulech. Je na čase přitvrdit... Deontayi Wildere, slyšíš mě?! Tohle je naše chvíle! Já a ty na konci roku!“ přeje si vstoupit do války.


Andy Ruiz říká, jak dopadne zápas Tyson Fury vs. Anthony Joshua

„Wilder má na říjen domluvený zápas, ve stejný měsíc bych rád boxoval i já. Předpokládejme, že oba vyhrajeme, tudíž bychom mohli potom uspořádat vzájemnou bitvu. A vítěz by pak šel na Tysona Furyho či toho, kdo zrovna bude držet pás WBC,“ navrhl Ruiz.


Další články