Jeho zápasy jsou zfixlované, rýpnul si Paddy do Jakea Paula. Zpátky přišla zajímavá výzva

Jeho zápasy jsou zfixlované, rýpnul si Paddy do Jakea Paula. Zpátky přišla zajímavá výzva Paddy Pimblett a Jake Paul | zdroj: Profimedia

V jednom z posledních rozhovorů vyjádřil Paddy Pimblett pochybnosti ohledně zápasů Jakea Paula. Tomu se to samozřejmě vůbec nelíbilo a vyzval Angličana k sázce.

Angličan Paddy "The Baddy" Pimblett se v UFC objevil teprve loni v září a absolvoval zatím pouhé tři zápasy, už se ale stihl zařadit mezi největší hvězdy MMA světa. Je to z velké části i tím, že na první pohled nepůsobí jako bojovník a spousta lidí by ho tipovala možná spíš na youtubera.

On sám ale paradoxně rozhodně nepatří mezi fanoušky zápasů internetových hvězdiček. "Je to banda idiotů," prohlásil v pořadu Pub Talk. Jednu výjimku ale přeci jen našel.

"Respektuju Jakea Paula, trénuje tolik, že by pravděpodobně mohl porazit profesionální boxery. Má neomezené finanční prostředky a nemusí dělat nic jiného. Nemusí chodit do práce, musí jen boxovat. Má nejlepší trenéry, nejlepší výživové poradce a tak podobně. Jake Paul vlastně není tak špatný, i když si stejně myslím, že jsou jeho zápasy zfixlované."

Tím však Paddy nemíní, že by šlo o čisté divadlo. "Nemyslím si, že knockout Tyrona Woodleyho byl nafixlovaný, protože když dostanete takovéhle KO a padáte obličejem napřed, tak pokud nejste v bezvědomí, dáte před sebe ruce. Nemůžete si pomoct, je to přirozená lidská reakce," vysvětlil a  dodal, že v posledním Paulově zápase si všiml opaku. "Viděl jsem ale úhel úderu, kterým trefil Andersona Silvu, když šel na zadek, on ho ani nezasáhl."

Jake Paul vs. Anderson Silva Paul poslal Silvu v posledním kole do počítání | zdroj: Profimedia

Pimblett také uvedl, že sice s youtubery boxovat nechce, ale pokud by mu někdo solidně zaplatil, neodmítl by. "Nezajímají mě, já to dělám pořádně a profesionálně proti nejlepším bojovníkům na světě. Ale kdyby mi někteří z nich chtěli zaplatit miliony liber za to, že je zmlátím, tak jsem pro."

To nemusel říkat dvakrát, jeho výroky totiž neunikly pozornosti Jakea Paula.

"Opravdu jsem tě chtěl mít rád, fakt," povzdechl si na videu Američan, který zatím v boxerském ringu nepoznal porážku. "Ale pak přijdeš a řekneš, že můj zápas s Andersonem byl zmanipulovaný. Už mě tenhle narativ nebaví. Je to stupidní a patetické. Znevažuješ nejlepšího bojovníka v dějinách svého vlastního sportu. Říkáš, že je Silva kriminálník, že je to podvodník."

"Mám pro tebe návrh. Jelikož bys zápas nefixloval, pojďme si zaspárovat. Přileť do Portorika, seženu ti soukromý tryskáč, a můžeme si dát pět tříminutových kol boxu. Když vyhraješ, dám ti milion dolarů, což je to, co si zasloužíš dostávat zaplaceno, Paddy. Ty to víš, ale UFC ti to nedává, zasloužíš si dostat víc," zkusil Paul zabrnkat na citlivou strunu. "Ale jestli vyhraju, musíš se přidat k fighterské unii (zápasnickým odborům) a pomůžeš mi získat všechny bojovníky ve Velké Británii." 

Angličana čeká už 10. prosince důležitý zápas na UFC 282, aktuálně tedy nepřipadá v úvahu, že by vyrazil do Portorika. Paulovu výzvu ale neodmítl.

"Přijď příští týden do tělocvičny UFC, přines v tašce jeden milion dolarů a já si s tebou zaspáruju. Ve čtvrtek budu v Performance institutu ve Vegas," vzkázal youtuberovi a zdůraznil, že teď je samozřejmě v dietě, takže by měl Jake velkou výhodu. "Ale jestli chce počkat do pondělí, až budu mít po zápase, tak ve Vegas budu až do úterý a budu mít 84-86 kilo."

Zda na společný sparring dojde, bude hodně záležet také na výsledku Paddyho souboje s Jaredem Gordonem. Pimblett se sice holedbá, že ho ukončí hned v prvním kole, ale moc dobře víme, že to jsou jen silácké předzápasové řeči a realita může být úplně jiná. Pokud se mu to ale povede, možná se na společném tréninku s Paulem přece jen domluví, anebo jen oba dva budou jen dál těžit z mediální pozornosti, kterou jim vzájemné slovní výměny nepochybně přinesou.

Zdroje:  MOLA Pub Talk

Nejnovější články