Sleduj nás

Joshua by mě neporazil, ani kdyby měl baseballovou pálku, směje se Fury

Joshua by mě neporazil, ani kdyby měl baseballovou pálku, směje se Fury
Anthony Joshua je natolik špatný bojovník, že by mu pro výhru nad Tysonem Furym nepomohla ani baseballová pálka.

Anthony Joshua už dlouho mluví o duelu se svým britským sokem Gypsym Kingem, ale doposud vše zůstalo vždy jenom u slov.

„Tohle není má chyba, to je chyba Anthonyho, jelikož se vždy posral,“ má jasno Tyson, který se i kvůli všem těmto odkladům rozhodl oznámit předčasný důchod.


„Už mě to nebavilo. Skutečně mě nebavilo na něho pořád čekat. Byl jsem v tréninku, myslel jsem, že to je domluvené, ale oni vše natahovali,“ vysvětloval skrze iFL TV.

Důchodový status ale Furymu příliš dlouho nevydržel. Stačilo pár týdnů a pověstný britský obr už opět chytá slinu.


„Když čelíte každý den otázkám, zdali se vrátíte, donutí vás to přemýšlet. Lidé chtějí vidět Gypsyho Kinga, promotéři chtějí vidět Gypsyho Kinga, soupeři chtějí část z Gypsyho Kinga, tak jim ho dám. Ale odteď už žádné zdržování!“ poručil si.

Rozhodnuto! Anthony Joshua má nakázáno bojovat s novým soupeřem

Je tedy možný, že stále dojde na duel s Joshuou?


„Myslím si, že ne, jelikož ho Usyk zase rozemele. Anthony není nějaký kvalitní boxer, ve skutečnosti je to jen čirý průměr, který se posral i z mexického čuníka (Andyho Ruize),“ smál se svému britskému rivalovi.

„Kdyby mi Joshua čelil, byl by to rychlý konec. KO do třetího kola. Ve skutečnosti by mě neporazil, ani kdyby měl výhodu baseballové pálky, zatímco já bych před jeho útokem ještě spal,“ obořil se Tyson Fury do bývalého krále těžké váhy.


Další články