Sleduj nás

Joshua opět šokoval. Ke komu ku*va mluvíš! pustil se do muže v zákulisí

Joshua opět šokoval. Ke komu ku*va mluvíš! pustil se do muže v zákulisí
Anthony Joshua byl po prohře s Usykem plný emocí. Ty projevil nejen v ringu, ale potom i při cestě do šatny.

Joshua býval povětšinu své kariéry naprostý profesionál, teď ovšem ukázal, že je také jenom člověk. Co se dozvěděl verdikt bodových rozhodčích, bouchly v něm saze, sebral pásy a vyhodil je z ringu. Následně se z ringu odporoučel i on sám a po cestě ještě zahodil ručník.

„Omlouvám se za své chování, ale je to tím, že jsem emotivní. Tento sport je mou vášní,“ nemohl Joshua skousnout prohru.


„Pak jsem si ale řekl, že je to stále jenom hra, proto jsem se vrátil do ringu, abych vzdal Usykovi hold,“ vysvětloval… To byl zároveň ten okamžik, kdy se chopil mikrofonu a rozjel svůj dvouminutový monolog.

S kým ku*va mluvíš!


Kdo si myslel, že se AJ ze svých emocí vypovídal, ten byl na omylu. Poté, co se již skutečně vydal do šatny, zaslechl slova přihlížejícího člověka, jemuž se nelíbilo Joshuovo nemístné chování po prohrané bitvě.

„Chovej se jako profesionál,“ řekl mu nějaký muž, což Joshuu evidentně pobouřilo.


„S kým jako mluvíš? S kým si myslíš, že to ku*va mluvíš?! Zbláznil ses?!“ odvětil bývalý britský šampion. Držela ho přitom ochranka, aby se nedostal do žádných dalších problémů.

https://youtu.be/fzI64bN7mnI?t=8

Erupce emocí se dostavila až na tiskové konferenci, kde se dávná boxerská jednička těžké váha neubránila slzám. Ví totiž, že se nyní už nejlepší jen tak nestane. Ta cesta na opětovný vrchol může být dlouhá a složitá.

Další články