Kráska Bridges utrpěla šokující porážku! Haney předvedl extra třídu

Na šampiona Devina Haneyho (30-0) se snášelo spousta kritiky, zčásti zasloužené. Často je totiž označován za boxera, který používá pouze klinče a produkuje nudné zápasy pokaždé, když vstoupí do ringu. Jeho poslední zápas s Vasilem Lomachenkem z něj však vytáhl něco nového a nyní tu máme vylepšeného Haneyho. Ve vyprodaném Chase Center v kalifornském San Francisku Haney ukázal světu, a především Regisi Prograisovi (29-2), že už není jen tak nějakým bojovníkem s klinči. Naopak australská kráska Ebanie Bridges byla otřesena obrovskou a pro mnohé nečekanou porážkou.


Karlos Vémola reaguje na nečekanou výměnu se Xavierem! Co Kratosovi řekl?

Jak se říká, každý má svůj plán, dokud nedostane ránu do obličeje. Plán se australské boxerce Ebanie Bridges rozpadl poté, co schytala několik ran do obličeje v katastrofálním zápase o titul mistryně světa, který možná nikdo nečekal. Bridges přišla o titul IBF v bantamové váze jednomyslným rozhodnutím rozhodčích poté, co ji v neděli ráno v San Francisku porazila japonská bojovnice Miyo Yoshida, která byla povolána na poslední chvíli jako náhradnice za zraněnou Avril Mathie. 

Druhá obhajoba titulu se pro Blonde Bomber změnila v noční můru, když Yoshida kontrolovala zápas a zasazovala údery, jak se jí zrovna zachtělo. Ebanie Bridges slíbila, že ‚bude zpět lepší a silnější‘. Bridges se nyní vrací na britskou základnu bez svého pásu IBF, což je pro Australanku zdrcující výsledek.  




Devin Haney sice vyhrál na body, což bylo jeho osmé vítězství v řadě, ale zápas byl čistou extra třídou, která mu vynesla každé kolo na kartě všech rozhodčích, včetně výsledku 10-8 ve třetím kole. Od knockdownu měl Haney zápas zcela pod kontrolou. Prograis si za celý večer nedokázal vytvořit sebemenší šanci a Haney neměl důvod měnit svůj plán, protože mu všechno fungovalo na výbornou. Devin Haney tedy při svém debutu v divizi porazil Regise Prograise jednomyslným rozhodnutím a  získal ve svém rodném městě titul WBC v superwelterové váze.

Výsledky:

  • Devin Haney (30-0) 🇺🇸 def. Regis Prograis (29-1) 🇺🇸 via unanimous decision (120-107×3); super welterweight
  • – Liam Paro (24-0) 🇦🇺 def. Montana Love (18-2) 🇺🇸 via KO v 6. kole
  • – Miyo Yoshida (17-4) 🇯🇵 def. Ebanie Bridges (9-2) 🇦🇺 via unanimous decision (99-91×2, 97-93)
  • – Andy Cruz (3-0) 🇨🇺 def. Jovanni Straffon (25-6-1) 🇲🇽 via KO ve 3. kole 
  • – Amari Jones (11-0) 🇺🇸 def. Quilisto Madera (14-5) 🇺🇸 via TKO v 5. kole
  • – Beatriz Ferreira (4-0) 🇧🇷 def. Destiny Jones (5-2) 🇺🇸 via TKO v 8. kole
  • – Shamar Canal (7-0) 🇺🇸 def. Jose Antonio Meza (8-9) 🇲🇽 via unanimous decision (60-53)






Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *