Krásky vyrazily na box. Dorazila i další sportovní esa

Maya Jama.

Maya Jama.FOTO: Profimedia.cz


Boxerského zápasu mezi Anthonym Joshuou a Jermainem Franklinem se účastnila celá řada slavných osobností. Mezi nimi se objevily i krásky Ebanie Bridges a Maya Jama, jak napsal server thesun.co.uk.


Na tuto událost se zároveň přišla podívat i spousta sportovních es z Pemiere League. A nemohly zde chybět ani OnlyFans hvězda a boxerská šampionka Bridges spolu s televizní moderátorkou a rádiovou DJkou Jamou.

Obě krásky se nechaly vyfotit s krásnou ring girl Chloe Ellman-Baker, která svým povoláním následuje šlépěje své matky a plní si tím svůj sen. Spolu s Chloe tam byly v tu velkou noc i její kolegyně Tehia Kristian, Alissa King-Underwood a Megan Christie. 

V čele hvězdných návštěvníků zápasu byl pak fotbalista Bukayo Saka, který sledoval, jak Joshua míří k vítězství. Hráč Arsenalu byl sám vynechán z vítězného zápasu s Leedsem, údajně kvůli nemoci. Nicméně tuto událost si ujít nenechal. Dokulhal také Wilfried Zaha, který svůj poslední zápas pro Crystal Palace ten den odpoledne opustil těsně před poločasem v slzách kvůli zranění.


Dalším fotbalistou, který si událost nenechal ujít, byl Alexander Iwobi, přestože jeho samotného v pondělí čekal zápas proti Tottenhamu v Goodison Parku. A s Eddiem Hearnem, Joshuovým promotérem, byla před začátkem zápasu viděna i popová hvězda Liam Payne.

Nejzajímavější část večera však přišla až po zaznění gongu, kdy se do sebe oba boxeři pustili a musela je od sebe odtrhnout ochranka. "To bylo trochu chaotické, ale už jsem klidný," omluvil se Joshua za své nevýrazné vystoupení během rozhovoru pro Independent TV, který proběhl po zápase. "Omlouvám se každému, kdo to viděl. Respektuji Jermainea a všechny fanoušky."

"Měl jsem ho knockoutovat, ale teď už je hotovo a my vyhlížíme další zápas," pokračoval vítězný boxer. "Když se mnou někdo jde bojovat, tak přináší odlišný typ energie, on se přese mě nepřišel převalit."