Sleduj nás

Lukáš Fajk rivalovi: Nech si dovézt nějaké sra*ky, co ti zase spadnou v prvním kole, ty koště!

Lukáš Fajk rivalovi: Nech si dovézt nějaké sra*ky, co ti zase spadnou v prvním kole, ty koště!
Na české scéně profesionálního boxu je v poslední době poměrně klid. Stojaté vody nedávno trochu rozvířil Lukáš Fajk, který vyzval zkušeného Václava Pejsara.

Reakce ostříleného rohovníka jej však rozhodně nepotěšila, a tak se začal rozvíjet příběh, ve kterém každý hájí svoji pravdu, ale nikdo se s nikým na ničem neshodne.

Vraťme se na úplný začátek. Lukáš Fajk zatím likviduje své soupeře s razancí demoliční koule a vzhledem k personální bídě na domácí scéně se dá pochopit, že jej zajímá pouze několik málo jmen.


Lukáš po dohodě se svojí promotérskou stájí Patron Boxing vyzval držitele titulu Václava Pejsara k souboji o jeho opasek na galavečeru v Plzni, který je na programu 18. února.

"Ahoj, zdravím všechny fanoušky, příznivce boxu, a hlavně Lukáše Fajka a celé vedení Patron Boxingu. Lukáš říká, že mě opět vyzývá, ať už seberu koule. Neboj, koule na tebe mám, na tebe dost velký, tím tě nechci shazovat. Je mi jasný, že ty, jako mladý kluk a dravec, se chceš skrz mě dostat dál, když už mi je 38 let a myslíš si, že jsem vyčpělý.


Ty říkáš, že mi nabídli nadstandardní podmínky. Vyřiď svému šéfovi, že si ze mě musí dělat prdel, jestli tomuhle říká nadstandardní podmínky. Poradil bych vedení Patron Boxingu, ať se ještě jednou zamyslí a pokud vymyslí lepší variantu, tak ať mě kontaktuje. Ale s takovýma kundo*inama mě vůbec neotravujte,“ smetl Pejsar nabídku ze stolu.

Nejvíc jej rozčílilo nastavení odměn za zápas, kdy vítěz dostane menší výplatu než poražený, a to z toho důvodu, že si pohorší v rankingu. Reakce Lukáše Fajka na sebe nenechala dlouho čekat a také z ní bylo cítit jisté rozladění.

„Pejsar ukázal, jaký je potkan. Jednou vypráví, že dělá sport ze srdce a potom zase pro prachy. Venco, jednou budeš muset obhajovat a pak tady budu stejně já. Když se tomu budeš vyhýbat, tak si můžeš nechat dovézt zase nějaké šraňky, co ti v hospůdce v Ústí spadnou v prvním kole a ty z toho budeš dělat Las Vegas, ty koště. Profíci finance takhle neřeší, to jen ukazuje, jaký jsi křivák a plácáš kraviny,“ nebral si servítky Lukáš Fajk.


Plzeňský galavečer pořádá agentura Patron Boxing a Václava Pejsara zastupuje konkurenční Tohle je box. Obě promotérské stáje zatím obtížně hledají kompromisní řešení a bude zajímavé sledovat, jak se bude situace vyvíjet.

Dnes se na sociálních sítích objevily propagační materiály, které zvou na 18. února do Plzně na inkriminovaný souboj Pejsar vs. Fajk. Václav Pejsar se však proti tomu okamžitě tvrdě ohradil.

„Zdravím fanoušky boxu, o tomhle zápase jsem se dozvěděl z Facebooku a nikdo se mnou o ničem nejednal. Takže to je další intrik ze stáje Patron Boxing, situace je stále stejná, jak už jsem říkal před pár dny. Přemýšlím, jestli mě ten box za tohle stojí a jestli se nemám soustředit jen na venkovní zápasy. Protože z tohohle mě začíná být na blití!“


Další články