Mike Tyson chce zápasit s youtuberem Jakem Paulem, má ale jednu podmínku

Mike Tyson chce zápasit s youtuberem Jakem Paulem, má ale jednu podmínku Jake Paul a Mike Tyson | zdroj: Profimedia

I když to mnoha lidem není po chuti, známému youtuberovi Jakeu Paulovi se v boxerském ringu zalíbilo a hodlá pokračovat v úspěšně rozjeté kariéře. Nyní si domlouvá střet s legendou.

Vypadá to, že youtuber a nyní také boxer Jake Paul má zaděláno na další zajímavý duel. V ringu dosud neporažená americká hvězdička totiž padla do oka legendárnímu Tysonovi. 55letý "Iron Mike" se o tom rozpovídal v televizní show Jimmyho Kimmela.

"Mohlo by to být hodně zajímavé," připustil Mike, že by ho střet s Paulem zajímal. "Toho kluka sleduje 7 milionů lidí pokaždé, když bojuje. Ani světoví šampioni nemají tolik lidí, kteří by je sledovali, takže to, co dělá pro box, je úžasné."

Tyson také dodal, že nechápe, proč se na adresu Jakea snáší tolik nenávisti, protože pomáhá vydělávat i ostatním. Zároveň je prý lepším boxerem, než si jsou mnozí ochotni připustit. "Poráží lidi, které by opravdu porazit neměl, takže mu za to musíte dát uznání."

Aby k vzájemnému souboji došlo, má Mike jedinou podmínku - "Musí se odehrát ještě letos." Jake Paul samozřejmě ihned reagoval, že se tak stane. Youtuber totiž věří, že by se mezigenerační duel stal jedním z nejvýdělečnějších klání historie. Tím je zatím bitva mezi Floydem Mayweatherem a Mannym Pacquaiaem, která v roce 2015 prodala neuvěřitelných 4,6 milionů PPV přenosů a naživo ji sledovalo více než 16 tisíc diváků.

Tysona jsme v ringu mohli naposledy vidět předloni na podzim, kdy v exhibičním klání remizoval s Royem Jonesem Juniorem. To Jake Paul boxoval naposledy v prosinci loňského roku, kdy v odvetě překvapivě knockoutoval bývalého UFC šampiona Tyrona Woodleyho, čímž vylepšil svou bilanci už na 5 vítězství bez jediné porážky. Další zápas má naplánovaný na 6. srpna, kdo bude soupeřem ale zatím není známo.

Zdroje:  BJPenn.com

Nejnovější články