Sleduj nás

Mike Tyson o svých zdravotních potížích: Nemohu stát a občas ani mluvit

Mike Tyson o svých zdravotních potížích: Nemohu stát a občas ani mluvit
Mike Tyson definitivně skončil se sportem, kterému kdysi dominoval. „Dnes už jen sedím a mnohem častěji sleduju tenis.“

Ještě před rokem byl čilý jako rybička, dnes ho ale překvapivě můžete vidět sedět na vozíčku se skleslým výrazem ve tváři. Věk Tysona dohnal a zdravotní problémy se údajně začaly kupit.

„Občas cítím, jako by mi smrt již klepala na dveře. Když se dívám do zrcadla a vidím ty černé fleky na své tváři, je to jako kdyby se už blížilo mé datum expirace,“ sdělila boxerská legenda.


Invalidní vozíček se dnes už bohužel stal Tysonovou nedílnou součástí. Bez něho se prakticky nemůže pohybovat. A jak ho zasáhnou bolesti, tak ze sebe kolikrát nemůže vydat ani hlásku.

https://youtu.be/bRlrgIL06K0?t=83


„Celý život se s tím v pravidelných intervalech potýkám. Mám ischias. A když mě to chytne, tak nemohu ani mluvit,“ uváděl v přiložené reportáži.

„Díky Bohu je to však jediný zdravotní problém, který mám. Jinak se držím. Já i všichni v mém životě jsme skutečně požehnáni a jsme vděční za to, co máme,“ stihl přidat.

S boxem je však již definitivně amen… „Jsou tu týpci, kteří by se mnou chtěli bojovat za 100 milionů dolarů. Nepočítám ovšem s tím, že bych se těmto věcem mohl ještě někdy věnovat,“ přiznával.


I když jistá motivace zde ze začátku byla. „Prvně mě to lákalo, chtěl jsem se tím bavit, jenže pak se objevili jistí lidé, kteří mi z toho vzali veškerou zábavu a udělali z toho čistě finanční záležitost. To byla chvíle, kdy má radost polevila,“ řekl Tyson.


Další články