Sleduj nás

Mike Tyson vyděsil fanoušky: Mé datum expirace se blíží ke konci

Mike Tyson vyděsil fanoušky: Mé datum expirace se blíží ke konci
Mike Tyson vyděsil fanoušky. Jeho čas na této planetě se velmi rychlé krátí a on sám to na sobě už začíná cítit. 

Při vážné chvilce během svého Hotboxin‘ podcastu Mike uvedl, že všichni jednoho dne zemřou. A člověk to jaksi vycítí, když se jeho dny na této planetě začnou krátit.

„Všichni jednoho dne zemřeme. A pak, když se dívám do zrcadla, vidím ty malé skvrnky na své tváři. Říkám sám sobě ‚Wow, mé datum expirace se blíží.‘ Přijde to skutečně brzy,“ děsil Tyson své posluchače.


Není známo, jestli se Mike potýká s nějakými zdravotními problémy. Jeho motivace se však vytrácí. Dříve si rád vydělával, nyní ho ale už ani peníze nezajímají.

„Prachy pro mě nic neznamenají. Lidé si myslí, že vás peníze udělají šťastnými, ale to říkají jen ti, co nikdy peníze neměli. Je to falešný pocit jistoty. Kdo má prachy, ten si myslí, že je neporazitelný a že se nemůže nic stát, ale to není pravda,“ povídal.


„Proto vždy všem říkám, že vám peníze dají falešný pocit bezpečí. Neznamená to, že nemůžete onemocnět, že vás nemůže srazit auto a že vás lidé budou skutečně milovat kvůli tomu, jací jste. Tohle není jistota, kterou vyhledáváte,“ vysvětlil.

mike tyson minulost box

Jedna z nejlepších těžkých vah celé historie boxu zároveň přiznala, že co mohla, to už ze sebe vydala. Má sice rozjednané ještě nějaké osobní projekty, ale netuší, zdali je sama stihne plně rozjet. Jedním z nich byla i avizovaná organizace, v níž by proti sobě bojovali YouTubeři a všechny slavné internetové celebrity. Údajně je toto cesta, jak opět vzbudit vášeň k boxu.


Další články