Sleduj nás

Nemáš sílu, tak jak jsi mě porazil?! Joshua po prohře s Usykem ztratil kontrolu nad emocemi

Nemáš sílu, tak jak jsi mě porazil?! Joshua po prohře s Usykem ztratil kontrolu nad emocemi
Anthony Joshua byl vždy fighter plný respektu. Jakmile ale slyšel oficiální verdikt bodových rozhodčích, bouchly v něm saze.

Nejprve vystřelil z ringu pryč, zanadával sil a hodil s ručníkem. Pak se ale vrátil a konfrontoval svého soupeře.

„V boxu vítězí schopnosti. Ty nejsi silný, tak jak jsi mě porazil? Jak? Já jsem zkušený, měl jsem odvahu a byl jsem odhodlaný...,“ stál a mluvil k Usykovi pár sekund  poté, co z ringu pod náporem emocí vyhodil dva tituly. Kvůli jazykové bariéře se ale odpovědi dočkat nemohl.


https://twitter.com/SkySportsBoxing/status/1561136664185131008?s=20&t=QXXO52PnMKzW0GmYMq8cag

Emoce gradovaly


„Omlouvám se, jsem plný emocí. Kdybyste znali můj příběh, pochopili byste tu vášeň… Nejsem žádný amatérský boxer. Byl jsem ve vězení, dostal se ven na kauci a začal s tréninkem. Kdybych byl znova zavřen, chtěl jsem být připravený a umět bojovat,“ říkal do mikrofonu.

„Vím, že si teď kradu show pro sebe, ale to je kvůli těm emocím, které do těchto všech sraček vkládám. Možná jsem dneska ze sebe mohl vydat více, ale aby mě Usyk porazil, na tom je vidět, kolik úsilí do toho musel vložit… Prosím, vzdejte mu hold,“ žádal publikum.


https://twitter.com/NopeReally4/status/1561133952076742657?s=20&t=XubeGMLyroWlDnO8Hb5xNg

Prohra? Jsem nová generace těžké váhy, říká Joshua


„Podívejte se na mě, já nejsem žádný dvanáctikolový boxer, jsem kompletně nová generace zápasníků těžké váhy… My nemáme tak rychlé kombinace jako Rocky Marciano, protože nevážíme 88 kilo. Já jsem novodobá těžká váha, vážím zasraných 115 kilo,“ odůvodňoval, proč měl s Usykovou rychlostí potíže.

https://twitter.com/MaineRoad2004/status/1561130069619314693?s=20&t=EwQn8E0LB58jTZa6NkY3iQ

A tak to tedy končí. Anthony Joshua se jako elitní těžká váha loučí a teď je jen otázkou, zdali v sobě najde dostatek sil, aby se na vrchol prodral znova. Je také možné, že se v budoucnu všechny pásy opět rozprchnou, a proto bude náročnější je všechny nahromadit. Čas nám napoví, jak se věci vyvinou.

Další články