Sleduj nás

Neposlušný Joshua. Trenér nechtěl, aby boj s Furym přijal, on si nedal říct

Neposlušný Joshua. Trenér nechtěl, aby boj s Furym přijal, on si nedal říct
Anthony Joshua vážně riskuje. Sice fanouškům doručí papírově největší bitvu v celých dějinách britského boxu, zato bude v sázce celá jeho kariéra.

„AJ“ má na kontě dvě prohry v řadě a tři z posledních pěti profesionálních utkání. O jeho statusu vrcholného boxera se již dost spekuluje, a pokud by měl znovu prohrát, už se na vrchol asi jen tak nevrátí.

Nepřímo totéž potvrdil i Joshuův kouč Robert Garcia. Ten má hlavní slovo ve fyzické přípravě svého svěřence, ale do výběru soupeřů mu již mluvit nemůže. Kdyby se jej ale někdo zeptal na jeho názor, řekl by vám, že boj s Furym v tento moment nepřipadá v úvahu.


joshua prohra box

„Mým úkolem je Anthonyho připravit na každý zápas bez ohledu na to, kdo se postaví na druhou stranu ringu. Bohužel ale již nemám žádné slovo v tom, komu by měl Anthony čelit,“ přiznal zkušený kouč s americkými kořeny.


„Podle mě je chyba zápasit s Furym už nyní, když jsme po prohře, musíme dopilovat několik věcí a nabrat zpátky sebevědomí. Kdyby to záleželo čistě na mně, Anthony by si měl dát dva až tři zápasy, než by měl čelit někomu tak zkušenému, jako je Tyson,“ míní.

„Každopádně já nejsem tím, kdo tu má hlavní slovo. Nečiním žádná rozhodnutí. O to se stará manažerský tým a ten usoudil, že by se Furymu mělo čelit nyní…,“ dodal Garcia, který přitom neskrýval jisté známky znepokojení.

https://top-fight.cz/bulvar/vsechny-zerty-stranou-v-tomto-boji-vazne-riskuji-priznava-jake-paul/

Další články