Oktagon zachraňuje turnaj v O2 aréně a přidal nečekaný boxerský souboj

Oktagon zachraňuje turnaj v O2 aréně a přidal nečekaný boxerský souboj Gábor Boráros nastupuje k zápasu. | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

S tím, že někteří bojovníci na poslední chvíli odstoupí ze zápasu, promotéři samozřejmě počítají. Když ale padne ten největší tahák, musí to pro ně být doslova noční můra.

Odveta Karlose Vémoly s Patrikem Kinclem, byla na domácí scéně asi nejočekávanějším zápasem letošního roku. Bohužel se jí ale nedočkáme, jelikož Terminátora zradilo zdraví. A na turnaji OKTAGON 38 nakonec neuvidíme ani úřadujícího šampiona střední váhy, který nehodlal riskovat vážné zdravotní komplikace v souboji s náhradníkem. Jedinou výjimkou by byl Nate Diaz, ten ale nabídku na zápas v Praze nepřijal.

Někteří fanoušci tak neskrývají zklamání a řeší, jak vrátit lístky. Organizace se naopak snaží ztrátu hlavního taháku co nejlépe kompenzovat, což samozřejmě není takhle krátce před turnajem vůbec snadné. Prvním nově přidaným duelem je překvapivě boxerské klání mezi Gáborem Borárosem a Václavem Mikuláškem.

Slovenský "Beast" si minulý měsíc na turnaji Fabriq MMA konečně připsal výhru, navíc už v prvním kole. A podobně je na tom i jeho soupeř "Baba Jaga", který na Oktagonu v Ostravě porazil Petra Bartoňka vteřinu před koncem první pětiminutovky.

Boráros si box vyzkoušel na konci loňského roku na akci Fight Night Challenge, kde na body porazil Patrika "Rytmuse" Vrbovského. Mikulášek naposledy boxoval v květnu, kdy po čtyřech kolech na body zvítězil nad Michalem Kotalíkem.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Tímto zápasem novinky nekončí a organizace slibuje další "velmi atraktivní překvapení", které bude doufejme odhaleno v příštích dnech. Je samozřejmě jasné, že se promotéři nikdy nezavděčí všem, turnaj i bez Kincla s Vémolou ale slibuje zajímavou podívanou, byť na první pohled neoplývá zvučnými jmény.

Startovka zatím vypadá takto:

Jonas Magard vs. Filip Macek – o titul bantamové váhy

Gábor Boráros vs. Václav Mikulášek – box

Rafael Xavier vs. TBA

Matouš Kohout vs. Jan Malach

Matúš Juráček vs. Alex Lohoré

Jakub Dohnal vs. Ahmed Vila

Jorick Montagnac vs. Daniel Škvor

Matěj Peňáz vs. Joel dos Santos

Max Handanagić vs. David Jacobsson

Jaroslav Pokorný vs. Can Aslaner 

Martin Pipek vs. Hassan Shaaban

Zdroje:  Oktagon MMA

Nejnovější články