Sleduj nás

Oleksandr Usyk ani na chvíli nepolevil, už je zpátky v první linii

Oleksandr Usyk ani na chvíli nepolevil, už je zpátky v první linii
Oleksandr Usyk nemůže přihlížet tomu, jak se jeho země trápí. Proto se vrátil zpátky na frontu a pomáhá, co to jen jde.

„Všichni jsme jedna velká rodina a tuto krizi přežijeme pouze tak, že budeme táhnout společně. V této válce nejsem žádná celebrita. Jsem voják jako všichni ostatní, co se snaží přežít a pomoct ostatním.“

To byla slova, která Oleksandr Usyk vyslal veřejnosti, když se všichni divili, proč si nedopřává po náročném boji s Joshuou zaslouženého odpočinku. Svědomí mu to však nedovolí.


Oleksandr Usyk sel znovu do valky Oleksandr Usyk sel znovu do valky

Oleksandr Usyk znovu narukoval


„K odvetě s Joshuou jsem svolil jen proto, že jsem o to byl požádán. Kdyby to záleželo čistě na mně, nikdy bych Ukrajinu neopustil,“ přiznal Usyk serveru talkSPORT.

Vzhledem k současné situaci se tedy asi nemá cenu ptát, jak to je s jeho bojovými plány. I když nedávno mluvil ještě o tom, že by místo Tysona Furyho vyzval Deontaye Wildera…


„Byl jsem rozhořčen Furyho chováním, protože celou dobu mluvil o tom, že jsem jediný soupeř, který ho zajímá. Požádal jsem ho, aby počkal do února, a on si přesto domluvil zápas s Joshuou a mě odsunul až někdy na léto,“ vysvětlil své emotivní chování.

„Co to tak vypadá ale, tak jeho duel s Joshuou stejně nedopadl. Každopádně teď nemám žádné nové informace o tom, že bychom spolu měli boxovat. V hlavě mám momentálně jiné starosti,“ dodal Usyk.


Další články