Sleduj nás

Proč chce Marpo s Vémolou odvetu, však nic nepředvedl, podivuje se Novotný

Proč chce Marpo s Vémolou odvetu, však nic nepředvedl, podivuje se Novotný
Promotér Ondřej Novotný se vložil do konverzace týkající se odvety mezi Karlosem Vémolou a Marpem. Jeho argumenty byly velmi hlasité.

Ačkoliv Marpo původně sliboval, že má v boxu více zkušeností, které je ochotný v boji předvést, nakonec se tak nestalo. Co oba bijci vstoupili do ringu, otěže zápasu utahovala jenom jedna strana. Ta druhá prakticky nic nedělala.

Od zmíněného okamžiku uběhlo několik měsíců a v řešení je odveta. Karlos by se jí údajně nebránil, pokud mu ji „někdo dobře zaplatí“, ale promotér Ondřej Novotný v ní nevidí žádný smysl. To, co spatřil v prvním duelu, mu rozhodně stačilo.


novotny marpo oktagon box Marpo po zápase s Vémolou

Marpo nic neukázal


„S ohledem na první zápas, Marpo v něm neudělal nic dobře. Ani jednou se neuhnul do strany, ani jednou se nesnažil jít do středu, ani jednou se nesnažil Karlose vzít do klinče. Rozhodčí jej více než třicetkrát napomínal, než ten zápas ukončil,“ vzpomínal Novotný.

„Byl to úplně bezradný výkon od první do poslední minuty,“ ohodnotil šéf Oktagonu, kterému se z tohoto důvodu odveta nezamlouvá. „Na takovýto špatný výkon neexistují vhodná slova. A lidé pak ještě bučí na Karlose...,“ podivoval se.


Teď má pro Karlose navíc přichystané jiné plány, než je boxerský zápas. Tím prvním, již potvrzeným, je Patrik Kincl, následně to může být boj o titul těžké váhy anebo obhajoba se Stephanem Puetzem. A růžky vystrkuje i Pirát Krištofič, který by rád uplatnil nárok titulového vyzývatele ve váze střední.


Další články