Sleduj nás

Nechutné! Boxerka Ebanie Bridges prozradila, o jaké perverznosti ji fanoušci žádají v soukromých zprávách

Nechutné! Boxerka Ebanie Bridges prozradila, o jaké perverznosti ji fanoušci žádají v soukromých zpráváchFOTO: TOP RANK

Ebanie Bridges patří mezi nejhezčí zápasnice světa. Není se čemu divit, že s ní fanoušci proto rádi laškují.

Dnes mají mnohé bojovnice v módě zakládat si profily na stránkách, kde prodávají své tělo.

Australská šampionka ovšem tomuto trendu neholduje. Svou krásu prezentuje maximálně na běžných sociálních sítích, a stejně tak se neubrání komentářům některých chlípníků.


„Dostává se mi mnoho zpráv,“ prozradila Bridges v nové epizodě Pub Talk.

„Přichází mi zprávy na sociálních sítích, chodí mi dokonce i dopisy domů. A i když si podpory cením, některé vzkazy se nedají vůbec číst,“ řekla s tím, že jí spousta fanoušků přemlouvá k tomu, aby se konečně někde odhalila. 


„Kromě toho, že se fanoušci dožadují mých nahých snímků, dostávám i nějaké úchylné, velmi úchylné zprávy. Například tuhle mi přišlo, jestli bych někomu nezaslala odstřižky svých nehtů na nohou. Další zase chtěl, abych do lahve vymačkala pot a ten mu pak zaslala. Takové žádosti naprosto ignoruji.“
 

Ebanie Bridges: Platformy mě nezajímají

Světová šampionka bantamové váhy má sice ladné křivky, ale na rozdíl od svých spolubojovnic, které si jsou také své krásy vědomy, se nehodlá prodávat online. 

„Chápu, že bych si mohla vydělávat miliony, ale tohle není cesta, kterou se chci vydat. Žiju v Austrálii, box tu není tak velkým sportem, a až ukončím kariéru, tak bych se ráda vrátila k učení. A určitě by nebylo vhodné, aby učitelka v minulosti prodávala své tělo na internetu.


Ty různé platformy mě tedy nezajímají. Samozřejmě, netuším, co bude, ale miluji svou učitelskou kariéru. Ráda učím a mám ráda děti. Ráda předávám moudrost a zkušenosti dál. To jsou mé cíle,“ uvedla šestatřicetiletá australská boxerka.

Zdroj: Pub Talk


Další články