Sleduj nás

Tadeáš Růžička: Je to hon na Siváka, porazit ho chce každý!

Tadeáš Růžička: Je to hon na Siváka, porazit ho chce každý!
Další zápas ho čeká již tuto sobotu! Tadeáš Růžička se představí na turnaji organizace Real Fight Arena, který proběhne v hale na Královce. Mawara uvítá v ringu tvrdý bijec Denis Makowski.

Pětatřicetiletý Polák má za sebou i souboje bez rukavic, ale Růžička jej za velkou hrozbu nepovažuje a je přesvědčený, že jej pošle do důchodu.

Jeden zápas od boje o titul. Přesně v takové pozici se nyní Mawar nachází a pokud se mu povede v sobotu zvítězit, čeká jej po novém roce titulová bitva podle Real Fight pravidel ve váze do sedmdesáti kilogramů.


tadeas ruzicka rfa oktagon Tadeáš Růžička

Pokud nechcete Tadeášův zápas prošvihnout, rozhodně si před jeho začátkem nechoďte kupovat pití. Mawar opět vletí do klece se silou tornáda a je dost možné, že mu bude opět stačit první kolo k tomu, aby poslal svého soupeře k zemi.


Přesně takový scénář měl i jeho poslední souboj na turnaji RFA 5. Třiadvacetiletý Ital Andrea Mascia od prvních vteřin nestíhal a po necelé minutě se radši nechal odpočítat. Podobný osud slibuje Růžička i svému dalšímu soupeři.

"Jeho kariéra je u konce, hlavně si chodí pro peníze. Očekávám jasnou dominanci a ukončení před limitem," vyhlásil Poláka v rozhovoru pro kaocko.cz.




Na sobotním galavečeru se představí i Tadeášův týmový kolega Patrik Záděra. Toho čeká boj o titul ve váze do šestašedesáti kilogramů podle pravidel K1. Soupeřem mu bude Václav Sivák, který zatím kosí všechny, co se mu postaví do cesty, a i v tomto zápase bude velkým favoritem.

"Momentálně to je hon na Siváka, má největší pozornost, největší čísla. Porazit jeho je pro každého zápasníka největší motivací,“ potvrdil Mawar, že i jeho by zápas s ostravským Bad Boyem v budoucnu zajímal.

Pokud se má tento souboj dvou největších talentů postojové scény uskutečnit, bude muset RFA sáhnout opravdu hluboko do kasičky. Václav Sivák se již před nedávnem vyjádřil, že zápasí pouze za půlmiliony a extrémně tvrdý Růžička by asi tuto cenu ještě zvedl. Sám Mawar řekl, že by si představoval stejnou gáži jako jeho soupeř a vytáhl částku jeden milion korun!


Další články