Sleduj nás

Tank Gervonta Davis zatčen za domácí násilí! Údajně mlátil ženu do hlavy

Tank Gervonta Davis zatčen za domácí násilí! Údajně mlátil ženu do hlavy
Gervonta Davis není postrachem jen v ringu, ale i mimo něj. Na Floridě jí údajně několikrát natankoval ženě, která na něj přivolala policii.

Jeden z nejtalentovanějších boxerů dnešní doby nedokázal udržet své emoce na uzdě, když se dostal do sporu se ženou, na kterou aplikoval fyzické násilí. Úřad šerifa z Broward County (jihovýchodní část Floridy) informuje o tom, že byl osmadvacetiletý boxer zadržen kvůli ublížení na zdraví.

Podle zprávy o incidentu měl Gervonta zavřenou dlaní uhodit ženu do pravé strany tváře, čímž jí kromě fyzického ublížení s viditelně natrženým rtem způsobil také psychickou újmu.


Dle záznamu z úřadu šerifa byl 135 liber vážící boxer zatčen v úterý těsně před devátou hodinou večerní v Parklandu na Floridě. Po noci strávené ve vazbě byl druhého dne po zaplacení tisíc dolarové kauce propuštěn na svobodu.

Server ESPN uvádí, že se mu podařilo získat nahrávku hovoru. Napadená žena, která cíleně nechce být jmenována, volala 911, kde se hlasitě dožadovala pomoci.


Gervonta Davis ma problemy se zakonem Gervonta Davis

„V autě mám dítě, ale útočí na mě člověk. Pomozte mi! Myslím si, že mě chce zabít!“ znělo v nahrávce. „Nemohu teď mluvit, hrozí mi vážné nebezpečí!dopověděla.

K jejímu štěstí policii informoval ještě zástupce z tísňového centra Mercedesu. Ten uvedl, že žena v autě stiskla nouzové tlačítko a naříkala, že ji nahání nějaký chlap pod hrozbou smrti.


Policie už jen přijela na místo činu, kde popadla Gervontu Davise a odvezla ho na stanici. Celý případ se bude pochopitelně ještě řešit. Veškerá fakta nicméně právě teď hovoří proti prospěchu slavného boxera.

Další články