Sleduj nás

Tyron Woodley: Israel Adesanya je pro mě hodně snadný soupeř

Tyron Woodley: Israel Adesanya je pro mě hodně snadný soupeř
Mnohá velká jména si na šampionovi Israelu Adesanyovi vylámala zuby. Žádná z nich ale neměla takové bohaté zkušenosti, jako má veterán Tyron Woodley. 

Woodley nedávno ukončil svůj důchodový status a začal znova trénovat. Původně na boxerské utkání, které by měl ještě letos na podzim podstoupit proti Tommymu Furymu.

Jakmile se v ringu zahřeje, bude připravený i na větší cíle. V tom ideálním případě se dočká trilogie s Jakem Paulem, ale kdyby se náhodou ozvalo UFC, vyslyšel by i jejich volání.


Tyron Woodley box Tyron Woodley při boxu

Tyron Woodley vystrkuje růžky


„Vidím, že ve střední váze stále nikdo nedokáže porazit toho hubeného kluka. Adesanya je přitom mým šálkem kávy. Naprosto ideální soupeř. Přesně takové jsem dlouhá léta ničil na tréninku. Až UFC bude potřebovat někoho, kdo by toho týpka konečně sejmul, může mi zavolat,“ nabídl Woodley svému bývalému zaměstnavateli své služby.

V současné chvíli tento návrh spousta lidí bere jako vtip. Tyronovi totiž v závěru kariéry vůbec nic nevychází a místo toho, aby jakžtakž se vztyčenou hlavou odešel do důchodu, tak si na konto připisoval jednu prohru za druhou.


„Vím, co lidé na internetu píší, ale nemůžu říct, že mě jejich názor zajímá. Za oponou duelu s Jakem Paulem se toho odehrálo mnohem více, než může kdokoliv z vás tušit. Já jsem připravený dokázat, že rozhodně nejsem žádný břídil. Šampionem UFC jsem se nestal náhodou. Je to tím, že ty kvality skutečně mám v sobě!“ zdůraznil bývalý vládce velterové váhy, jenž nám na té bojové scéně ještě hodlá něco předvést.


Další články