Sleduj nás

Tyson Fury reaguje na Usykovu výhru i jeho výzvu

Tyson Fury reaguje na Usykovu výhru i jeho výzvu
Tyson Fury byl v rauši. Zápas Joshuy s Usykem v něm probudil silné emoce a nyní to vypadá, že se opět vrací z důchodu.

Anthony Joshua své pásy nevybojoval. Na trůnu zůstal sedět ukrajinský vládce, který ukázal, že patří k technicky nejzkušenějším boxerům novodobé éry. Mnozí lidé o jeho zkušenostech už nepochybují, ale takový Tyson Fury stále ano. Doposud totiž neviděl nic, čím by ho Usyk měl nějak ohromit.

„Budu k vám upřímný, oba dva v tom duelu vypadali jako sračky. Tohle byl jeden z nejhorších těžkotonážních zápasů, které jsem kdy viděl. Byla to naprostá fraška! Naprosté zklamání!“ rozpovídal se Fury ve stories na svém Instagramu.


Tak či tak se nemění nic na tom, že Usyk zůstává držitelem čtyř pásů. A když během pozápasového proslovu měl říct, co na jeho kariéru čeká příště, byl velmi stručný. „Chci Tysona Furyho. Věřím, že není v důchodu, a věřím, že se mnou chce boxovat. Pokud nebudu bojovat s Tysonem Furym, tak nebudu bojovat s nikým.“

Vytáhněte šekové knížky!


Zpráva byla přijata a z Furyho odpovědi se dá poznat, že je této výzvě nakloněný.  „Usyk i Joshua jsou sráčové, oba bych je zakopal do země během jedné noci… Vytáhněte šekové knížky, protože Gypsy King tu bude navždy!“ odpověděl.

I když se jedná o nepřímou reakci, můžeme se v ní odkázat na frázi, kterou Tyson použil v jednom ze svých ne tak příliš vzdálených rozhovorů. Tenkrát řekl, že i když kolikrát uvažuje o důchodu, tak do něho asi nikdy reálně nevstoupí. To je dáno tím, že box miluje. A miluje i tréninky, které mu dávají řád, pomáhají mu ven z depresí.


usyk joshua 2 zapas box vysledek

Vrací se tedy Fury?


Jelikož pobídl případné zájemce, aby vytáhli šekové knížky (začali posílat nabídky), dá se to chápat jako ano. Oficiálně potvrzené to ale není.

Matoucí je, že ještě před pár dny uváděl, že se vzdává svých dvou titulů - The Ring Magazínu a WBC. Ve WBC je však stále evidován jako šampion, tudíž to z jeho strany mohla být celé jenom hra. To nicméně ale řekl už i Derek Chisora, který něco tušil.

Další články