Sleduj nás

V prvním zápase jsem Usykovi nechtěl ublížit, řekl Joshua

V prvním zápase jsem Usykovi nechtěl ublížit, řekl Joshua
Anthony Joshua mění svůj přístup k odvetě. Zatímco v prvním zápase chtěl se soupeřem jen tančit, teď ho konečně bude chtít zničit.

AJ opět jednou zopakoval, že jeho cílem do úvodního klání se svým ukrajinským soupeřem bylo světu ukázat, že má box na pokročilé úrovni. Nehnal se tedy za nějakým KO, spíše se snažil rýsovat údery a Usyka přetlačit na body. To mu ale hrubě nevyšlo.

Po tom, co si uvědomil, jak své zkušenosti přecenil, se hodlá vrátit ke staré a osvědčené taktice. AJ nyní probudí pověstné zvíře a požene se za knokautem od prvních sekund zápasu.


„V prvním zápase jsem nevyužíval svých předností, jako jsou výška a síla. Cítil jsem, že mám na to Usyka přetlačit v technickém boxu, ve své mysli jsem dokonce na body vyhrával, a proto mě finální verdikt tak zaskočil,“ prohlásil Joshua.

„Zní to divně, já vím, ovšem mým cílem nebylo Usykovi ublížit. Dal jsem si s ním dvanáct kol, ve kterých jsem chtěl prokázat své kvality. Možná jsem se vážně přecenil a možná jsem netrénoval tak tvrdě, jak jsem měl,“ řekl.


„Napodruhé se už soupeři budu snažit ublížit. Respektuji to, co všechno pro Ukrajinu dělá i jak svou zemi reprezentuje, ale teď si půjdu pro ukončení,“ slíbil Joshua prostřednictvím deníku Daily Mail.


Další články