Václav Sivák se vrací do boje, bude obhajovat titul v RFA

Václav Sivák se vrací do boje, bude obhajovat titul v RFA Vašek Sivák se stal prvním šampionem RFA | zdroj: FOTO: Se svolením RFA

MMA organizace Real Fight Arena chystá na květen další zajímavý turnaj.

Organizace Real Fight Arena zamíří poprvé do Havířova, turnaji RFA 10 bude vévodit první titulová obhajoba Václava Siváka. Pás ve váze do 66 kg získal loni v bláznivé bitvě pod pravidly Real Fight proti Patriku Záděrovi.

Jméno Václav Sivák je na domácí i světové bojové scéně skutečným pojmem. Mimořádný
talentovaný a technicky zdatný bojovník, který mezi profíky zatím nepoznal porážku. V RFA zatím absolvoval dva zápasy. Houževnatý Alexis Laugeois odolal několika velmi tvrdým a čistým úderům a ani jednou se nedostal do počítání. Sivákovi se však nemohl rovnat v rychlosti a jasně s ním prohrál na body.

Sivakův druhý zápas se do historie RFA zapsal tučným písmem jakožto vůbec první titulový souboj. Bitva s Patrikem Záděrou navíc patřila k tomu nejlepšímu, co bylo u této organizace k vidění a zvedala diváky ze sedadel. Nejblíže k ukončení zápasu měl Sivak na začátku 3. kola, kdy trefil soupeře pekelným highkickem do hlavy. Byl zázrak, že to Záděra ustál a dobojoval do konce.

Kromě ostravského "Bad boye" se diváci mohou těšit také na návrat Vojtěcha Garby, těžkotonážníka Borise Glezgu, Tobiase Le nebo na úspěšnou amatérskou bojovnici Veroniku Zajícovou, která si odbyde profesionální premiéru, na níž se připravovala ve slavném irském gymu SBG. Stejně jako na všech předchozích turnajích, uvidíme zápasy podle pravidel MMA, Real Fight a Real Boxing. RFA se odehraje 10. května na zimním stadionu v Havířově.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený RFA (@realfight.arena)

Zdroje:  Tisková zpráva RFA

Nejnovější články