Vhozenou rukavici zvedl nečekaný zájemce, se Sivákem se dnes utká rozjetý tvrďák ze Znojma

Vhozenou rukavici zvedl nečekaný zájemce, se Sivákem se dnes utká rozjetý tvrďák ze Znojma zdroj: FOTO: Se souhlasem Oktagon MMA

Sehnat soupeře pro jednu z hlavních hvězd akce Heroes Gate nebylo snadné. Nakonec ale dostaneme velmi zajímavý duel. 

Jednou z největších hvězd na startovce tradičního galavečera Heroes Gate 26 je Vašek Sivák. Při shánění jeho soupeře se ale organizátoři pořádně zapotili, původně plánovaný thajský fighter se zasekl ve Finsku a ještě během vážení tak nebylo jasno, proti komu český supertalent nastoupí. Ve hře byly stále zahraniční jména, nakonec ale přišlo překvapení, vhozenou rukavici na poslední chvíli zvedl Vlado Lengál.

Vlado Lengál Vlado Lengál platí za jednoho z největších univerzálů na české scéně a úspěšně zápasí v boxu, kickboxu, thaiboxu i MMA. | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Znojemskému tvrďákovi se v poslední době daří a v různých bojových sportech sbírá vítězství za vítězstvím. To poslední si připsal před dvěma týdny v Trnavě, kde rovněž zaskakoval na poslední chvíli, domácímu Karolovi Ryšavému ale udělal pořádnou čáru přes rozpočet, když ho brutálním loktem z otočky poslal do nemocnice. Pár týdnů předtím Lengál stejnou technikou vyhrál na DFN. Jeho akcie tak rázem vyletěly nahoru a podepsal smlouvu s organizací OKTAGON MMA.

Se Sivákem Vlado nastoupí pod pravidly K-1, takže loket z otočky do třetice neukáže, rozhodně ale může favorita překvapit. A my dostaneme divácky velmi zajímavý duel, vzpomeňme jakou válku před lety Lengál předvedl například proti Tadeášu Růžičkovi na prvním gala IAF (celý zápas zde).

Zda Sivák uhájí svou neporazitelnost a přidá 21. vítězství v profi ringu, se dozvíme již dnes večer. Galavečer Heroes Gate 26 odstartuje v 18:00 v pražské UNYP aréně, přímý přenos bude možné sledovat také na platformě oktagon.tv. Startovka nevypadá věru zle.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Heroes gate (@heroes_gate_)

Zdroje:  Heroes Gate

Nejnovější články