Sleduj nás

Všechny žerty stranou, přišel jsem o miliony, smutní Jake Paul

Všechny žerty stranou, přišel jsem o miliony, smutní Jake Paul
Nejprve Tommy Fury a následně Hasim Rahman Jr. Jake Paul si předplatil halu, hotely, zaplatil za věci, ale nakonec všechno zrušil.

Tommy Fury měl potíže s vízem, Hasim Rahman oznámil, že v termínu nestihne splnit váhový limit.

Scénář jako z hororu se stal skutečností a Paul, který už v podstatě vyprodal celou Madison Square Garden, najednou vrací peníze za vstupenky. Zálohy mu pochopitelně propadly.

Jake Paul přišel o miliony dolarů


„Všechny žerty stranou. Nemohu uvěřit tomu, jaká kurva Hasim je. Je to neskutečný hlupák, že si nechal ujít takovou výplatu, která na něho čekala… Všem promotérům, kteří uvažují, že byste Hasima umístili na sovu kartu, prosím vás, prokažte mi službu a nedělejte to,“ uváděl Paul pod vlivem emocí.


„On a jeho tým jsou ti nejvíce neprofesionální lidé, které jsem kdy ve své kariéře viděl. Je to hotová noční můra. Hasim a Tommy Fury stáli mě a mé partnery miliony dolarů,“ mrzelo amerického influencera, který se setkává i se stinnou stránkou tohoto byznysu.

Logan Paul přitom na svého mladšího bratra Jakea práskl, že ještě poměrně nedávno utopil značnou část svého jmění ve virtuální měně.


logan paul box

Následně potom doufal, že mu tyto peníze aspoň částečně vrátí nadcházející newyorská akce, která se ovšem celá ruší. A místo výdělku jsou tu jen další ztráty.

„Tohle je čistě vina Hasima s Tommym. Báli se a neměli koule se mnou bojovat. Jediné, o co jim šlo, je to, abych byl švorc. Chtěli mě prostě ožebračit,“ dodal Jake, jenž musí celou svou situaci znovu přehodnotit.


Další články