Sleduj nás

Zá Růžičku chci 1,5 milionu, poručil si Sivák. Pak bude rozdávat rány

Zá Růžičku chci 1,5 milionu, poručil si Sivák. Pak bude rozdávat rány
Vašek Sivák je velmi otevřený duelu s Tadeášem Růžičkou, ale protože se jedná o velkou událost, chce za ni i velké peníze.

Už o tom mluvil v podstatě sám promotér RFA Boris Marhanský. Věděl, že kvůli realizaci tohoto souboje bude patrně muset rozbít prasátko, ale na druhou stranu je to tak velká věc, že si to o ten risk vyloženě říká.

Vašek Sivák je největší postojový talent tuzemské scény. Jeho jméno je velkým předmětem zájmu a touží se s ním utkat kdekdo. Se zájmem ovšem roste cena a ta se nyní vyšplhala na více než šesticiferné hodnoty.


„Zápasu s Růžičkou se nebráním, ale vše je o penězích,“ připomínal Sivák. „Určitě za to budu chtít víc, než dostane on. Když si Tadeáš řekne o milion, tak já budu chtít milion a půl. Pojďme do toho!“ zavelel.

Vaclav Sivak je prvnim sampionem Real Fight Arena Václav Sivák


A jak to nyní vypadá s případnou realizací? „Věřím tomu, že ten zápas dostává čím dál reálnější obrysy, takže bychom se jej mohli dočkat v druhé polovině příštího roku,“ nastínil přibližný termín promotér Boris Marhanský.

V současné chvíli na Vaška čekají jiné povinnosti. Před sebou má povinnou obhajobu svého WAKO Pro titulu a následně by měl podstoupit boxerský duel s Kelvinem Soquessou. Pak přijde čas na jednání s Růžičkou.

Další články